Beste allemaal,

Het gaat weer iets beter met Lieke, ze bleek toch wel een afwijking in de linkerlong te hebben en heeft daar een zevendaagse penicilline kuur voor gekregen. Sinds ze deze heeft, begint de koorts beetje bij beetje af te nemen, alleen heb je dan de bijwerkingen daar weer van, maar ja de koorts is weg!

Maandag 6 februari moeten we weer voor een buikecho naar het AMC. Lieke is sinds dit weekend koortsvrij, wel schommelt de temperatuur erg veel, maar ze heeft lekker kunnen genieten van de sneeuw samen met haar zusjes en broertje. Ook zijn we naar familie geweest die bij het water wonen en ook daar heeft Lieke van genoten lekker schaatsen en zo nu en dan even bij de kachel opwarmen, maar leuk was het zeker!

Zodra er weer nieuws is over de laatste onderzoeken zullen we dit zeker laten weten.

Veel liefs de Ploegjes