Nieuws woensdag 30 november

Lieke is al weer wat aan het opknappen. Haar gewicht begint eindelijk wat op te krabbelen, ze weegt nu in ieder geval al weer 18 kilo en ze is vrolijk en levendig. Ze gaat ook weer graag naar school.

Vandaag hebben we te horen gekregen dat alles er goed uit ziet! Als de volgende onderzoeken er wederom goed uit zien, komt er meer tijd tussen de kuren. Dan krijgt Lieke meer tijd om aan te sterken en om even onbezorgd kind te kunnen zijn en te genieten van elke gewone dag.

We hebben nu dus wel gewoon aanstaande maandag vijf december de volgende chemokuur in het AMC. De weken erna krijgt Lieke weer een scan, echo en urineonderzoeken, maar daar laten we nog wel van horen.

Eerst de chemo maar weer goed doorstaan dan zien we wel weer verder.

Veel liefs fam. Ploeg