vakantiezeeland2010112

Nieuws 23-11-2011

Een en ander loopt weer even heel anders dan gehoopt. Na de tegenvallende chemokuur van vorige week is Lieke niet opgeknapt. Het hele gezin werd dit weekend geveld door een hevige buikgriep en dat werd Lieke even teveel. Vanwege uitdroging is ze gistermorgen opgenomen in het ziekenhuis in Ede. Ze woog nog geen 17 kilo meer en moet nu even aansterken. Ze doet flink haar best om te drinken en te eten, maar het moet er dan wel in blijven. Wellicht mag ze vandaag in de loop van de dag weer naar huis om er verder bovenop te komen. We houden u weer op de hoogte.

Hartelijk dank voor de kaartjes die ook thuis weer binnenkomen. Lieke is heel erg blij met alle post die ze krijgt!