Vrijdag 18-05-2012

Dag allemaal,

Even een kleine update. Vandaag had Lieke weer erg veel pech de suprapubis catheter zat verstopt en ze moest vanmiddag met een ambulance naar het amc in Amsterdam. Dat viel erg tegen voor Lieke en ze was er erg verdrietig van, omdat Vera vandaag bij haar zou eten......

Ze heeft de ingreep zonder roesje gedaan, erg vervelend was het wel, maar ook dit keer heeft ze het super knap gedaan. We waren op tijd weer thuis en toen was het natuurlijk wel lekker om weer in je eigen bedje te kunnen liggen. Vanavond heeft ze weer wat gegeten en een dvd-tje gekeken. We hopen maar dat dit nou eens de laatste rit naar het amc is geweest.

Veel liefs de Ploegjes