17 april 2012 Zwemmen met dolfijnen

Afgelopen weekend heeft Lieke dankzij Stichting Doe een Wens uiteindelijk toch nog haar liefste wens in vervulling kunnen laten gaan. Op Tenerife mocht ze met dolfijnen zwemmen, knuffelen en voeren. Vanwege haar gezondheid ging het in eerste instantie niet door, maar toen ze wat opknapte kon de wens op het laatste nippertje toch nog in vervulling gaan. Ondanks moeizame momenten met Lieke heeft het gezin het met elkaar gelukkig ook goede dagen gehad en hebben ze prachtige en onvergetelijke herinneringen overgehouden aan deze reis. Ze zijn juist nu dan ook blij dat Lieke’s droomwens toch vervuld mocht worden.