Tenerife916April20121426

De strijd is gestreden

Intens verdrietig en bedroefd delen we u mee dat Lieke niet meer bij ons is. Na een gevecht van bijna twee jaar tegen neuroblastoom kinderkanker, is Lieke’s strijd gestreden.

Dapper en moedig onderging ze alle kuren, bestralingen en alles wat er bij kwam, helaas mochten we haar niet bij ons op aarde houden en had God met haar een ander plan.

Op donderdag 21 juni 2012

aan het begin van de middag is

Lieke Ploeg op 8-jarige leeftijd overleden.

In geen woorden is het verdriet van de familie Ploeg te beschrijven nu ze Lieke hebben moeten loslaten. De afgelopen twee jaar mochten ze zich gesteund weten door velen in deze keiharde strijd. Ook nu laten we hen niet vallen, blijft u ook om hen heen staan?

U kunt een woord van bemoediging, troost, meeleven of condoleance achterlaten op ons gastenboek.