Philadelphiamei2011029
Philadelphiamei2011030 mei2011002

Hallo allemaal.

Lieke is vandaag gelukkig weer thuis gekomen.

De wonden/plekken herstellen heel goed en de korsten beginnen er af te vallen. Wel moet ze de 10 daagse antibiotica kuur afmaken en goed blijven zalven op de wonden.

Woensdag moeten we om half drie weer in the CHOP (Kinderziekenhuis van Philedelphia) zijn, in principe voor de start van de 2e kuur. We hopen dat die van start gaat donderdag,

volgens een arts die we hebben gesprokene kan deel 1 van deze kuur via een extra infuus door de arm zodat de wond op de pac van Lieke kan herstellen. Deze kunnen ze niet gebruiken omdat er dan een hoge kans op infecties is en de pleister voor het aansluiten van de pac op de wond komt.

Echter moet het tweede deel van deze kuur wel binnen een bepaalde termijn gebeuren en die moet door de pac!

We hopen dus dat doorgaat maar de artsen verschillen nog weleens van mening want volgens sommige is het niet zeker.

Afwachten dus weer tot woensdag!! Duimen en hopen dat we gewoon van start kunnen gaan!

Veel liefs van ons 6 uit Avondale!!