Philadelphiamei2011029
Philadelphiamei2011030 mei2011002

Lieke mocht maandag weer naar huis!

Hallo allemaal,
Het ging maandagmorgen erg goed met Lieke. We mochten om 9 uur al naar huis en dus gingen ze de papieren in orde maken. We mochten echter pas om 11 uur weg, dus reken maar uit hoe lang we weer moesten wachten... "hahahahaha". Ik lach wel, maar als een boer met kiespijn!!!!!!

Lieke heeft wel een hoestje, maar de longen klonken goed en verder geen koorts meer. Ze is wel wat misselijk, maar niets vergeleken met de chemotherapie in Nederland.

We waren door de file, das trouwens de eerste keer, vrij lang onderweg. Lieke heeft even lekker op de schommel gezeten en op de bank gehangen. Ook heeft ze haar welverdiende Barbie uitgezocht in een ogenblik en ze wilde zo snel mogelijk weer naar huis om weer lekker te hangen op de bank.

Al met al viel de kuur mee, maar houden we onze FINGERS CROSSED tot we een week verder zijn.

Veel liefs Lieke en familie