Philadelphia22tm26juniTweedekuur045
Philadelphia22tm26juniTweedekuur055 Philadelphia22tm26juniTweedekuur062

Kuur twee - deel twee- dag een

Hallo allemaal,

Lieke heeft een dag die niet zo geweldig is, ze heeft last van de morfine en dat is heel vervelend. Ze heeft nu meer last van de bijwerkingen van de morfine dan van pijn of andere bijwerkingen van de kuur. Lieke doet het goed alleen de duizeligheid en het dronkenschap bevalt haar niet zo. Haar ogen vallen dicht en laten haar dubbel zien zelfs zo erg dat ze er misselijk van wordt. Vanavond is de morfine nog lager gezet, omdat Lieke er echt heel naar van werd, ze ging er van hallucineren en was zo misselijk dat ze moest braken en dat willen we nou net niet. We hopen maar dat het morgen weer een nieuwe dag is met een andere morfinestand die nu dus op 0,4 staat.

Ze doet het zo goed! We zijn zo trots op deze kanjer, en heel blij dat het tot nu toe zonder complicaties is!

Veel liefs de familie ploeg