Philadelphiamei2011029
Philadelphiamei2011030 mei2011002

Laatste dag van kuur 1!!!

Hallo allemaal,

Yes!!!! de eerste kuur is klaar, Lieke heeft het goed gedaan.

Vandaag ging het ook weer heel goed. Lieke had een goede nacht achter de rug en was goed uitgerust. Vandaag had ze veel minder last van het kuchen en hebben we niet eens een pufje nodig gehad. Het is heel apart zoals het gaat maar het gaat goed!!!!!

We hopen dat Lieke maandag al naar huis kan, maar dat horen we maandag ochtend pas.

Zoals Lieke het altijd doet, doet ze het nu ook weer, want ze laat ons aan het eind van de dag schrikken!!!!
Ze heeft 39,5 gr koorts! grrrrr dat zal toch niet waar zijn dat we niet kunnen gaan morgen!!!!
Ze hebben weer een kweek genomen, maar ze denken toch dat het een reactie is van haar kuur, omdat dat ook een van de bijwerkingen is!!!! We wachten maar geduldig af.

Lieke is het wel echt zat en wil naar huis. Ze is aan het aftellen voor haar verjaardag!!!!
Aanstaande zaterdag  28 mei wordt een mooi feestje want dan word deze kanjer 7 jaar!!!!

Veel liefs Lieke en familie