item1a1a
Home Nieuws In Amerika
Foto's Gastenboek
Liekesite3
Contact
Wie is Lieke?
De Stichting
Medische informatie
Sponsors
Philadelphiamei2011029
Philadelphiamei2011030 mei2011002
LieveLiekedef1a

Verslag vrijdag 20 mei, dag 2 van de eerste kuur

Hallo Allemaal
 
Alles gaat goed.

Mevrouw zit nu chip’s te eten, dus ook de tweede dag is heel goed gegaan. Zelfs nog beter dan de eerste dag! Lieke is ook even in de speelkamer geweest en ze heeft een knutselwerkje gemaakt met de "artlady", dat vond ze heel erg leuk. Dus ook hier kan ze verven en veel knutselen. De verpleegsters weten hier al wie ze is. Ze heeft al wat tekeningen gemaakt voor verschillende verpleegsters en dokters.
 
Lieke heeft ook al een nieuwe kanjerketting. Hier hebben ze glazen kralen. Hij is saai, vindt Lieke, maar die gaat gewoon verder met haar verhaal van deze behandeling...
 
De dokters staan verbaasd bij Lieke’s bed, ze doet het echt heel goed! De morfine was vandaag maar 1/3 van wat het gisteren was, dus Lieke is goed aanspreekbaar. Gisteren leek ze echt dronken.

Vandaag heeft ze veel last van de bijwerking kuchen, dus daar hebben ze vanmorgen ook gelijk wat voor gegeven, maar dat hielp niet! Daarna zijn ze gelijk overgestapt op de stoomkapjes, medicijnen tegen astma gelukkig helpt dat wel! Ze wordt al snel weer rustig...

Jammer genoeg krijgt ze na 6 uur dat het infuus loopt koorts!! Ze nemen gelijk een bloedkweek. Laten we hopen dat er niks te vinden is en de paracetamol z'n werk doet!!!!!!!


Verder ziet Lieke er ontspannen uit en gaan we morgen aan dag drie beginnen!!
 

Met weer duimen en hopen op een goeie dag!!! En zoals ze hier zeggen:
                         !"FINGERS CROSSED"!


Veel liefs uit Phillidelphia, USA.

item1b1
item4a1a
Archief Archief In Amerika In Amerika Contact Wie is Lieke? De Stichting Medische informatie Sponsors