Amerika8
Philadelphia22tm26juniTweedekuur055 Philadelphia22tm26juniTweedekuur062

Beste allemaal,

Het gaat erg goed met Lieke, ze is niet ziek van deze chemo en daar zijn we heel erg blij mee. Ze vindt het wachten erg vervelend, maar de pedagoog is erg geliefd bij Lieke en ze maakt een hoop leuke knutselwerkjes. Alles wat Lieke maakt, maakt ze trouw ook voor Vera en daar heeft ze erg veel plezier aan. Donderdag is het alweer dag vier van haar eerste nieuwe chemokuur die vijf dagen duurt . We hopen dat het goed mag blijven gaan, het is al zwaar genoeg dat ze dit nu moet krijgen dus een keer geen last van medicijnen en alle bij werkingen zou nu wel erg prettig zijn................

De voorbereidingen voor onze terugkeer zijn in volle gang. De eerste dozen zijn ingepakt, de kinderen helpen graag mee en zijn trots weer naar Nederland te gaan. We gaan nu langzaam alles hier afsluiten. De komende weken hebben en krijgen we bezoek, dus gaan we er ook een leuke en gezellige tijd van maken.

Helemaal de deur sluiten doen we nog niet in Amerika. De artsen werken hier hard om uit te vinden of Lieke een bepaald gen heeft, als blijkt dat ze dat heeft, staan er nog weer wat mogelijkheden open in het CHOP in Philadelphia. Wie weet zullen we dan nog eens terug moeten naar het ziekenhuis hier!

Groeten uit Avondale