aankomstAmerika276a
JoycePhiladelphiaMei2011130 mei2011003

Amerika 02-05-2011

1 Mei was een enorme lange dag doordat de familie natuurlijk 6 uur terug in de tijd is gevlogen. Een flinke onderneming om met vier kleine kinderen naar de andere kant van de oceaan te gaan vliegen, maar het is prima verlopen. United Airlines had niet alleen zorg gedragen voor de gratis tickets, maar ook op de vliegvelden werd het gezin keurig opgevangen. Een hectische overstap op Washington verliep zonder problemen, dankzij de support die United Airlines ter plekke had klaar staan. Na een hele lange dag is het gezin goed aangekomen in Philadelphia. Woensdag staan de eerste onderzoeken gepland.